Syynpack - dunnage bags for damage prevention
Stuwzakken voor ladingzekering
Synpack - Stuwzakken voor ladingzekering
Logo Cairgo - Dunnage Bags For Damage Prevention
Cairgo - Dunnage Bags For Damage Prevention's conversion table
Cairgo - Dunnage Bags For Damage Prevention's glossary
Lees meer over Cairgo's stuwzakken met het nieuwe SuperFlow systeem
Werking stuwzakken - Klik om te vergroten
Synpack - stuwzakken voor ladingzekering

Synpack


Welkom bij Synpack

Synpack is één van de exclusieve dealers van CairgoBag dunnage bags. CairgoBag staat voor hoge kwaliteit stuwzakken die gebruikt kunnen worden in zelfs de meest extreme condities en situaties. De stuwzakken van CairgoBag zetten een continue druk op de lading, waardoor deze tegen de zijmuren van een vrachtwagen of container worden gefixeerd. Hierdoor wordt beweging en beschadiging van de lading voorkomen. De stuwkussens beschermen ladingen die verstuurd worden over de weg, trein en per zee container transporten. Er is een grote variëteit aan zakken, afmetingen en sterktes om aan de vraag van elk bedrijf te voldoen. Het grootste voordeel van het gebruik van stuwzakken is, dat je de ruimte voor zendingen optimaal gebruikt en dat je dure transport schades voorkomt.

Producten

Synpack - Stuwzakken voor ladingzekeringOnze stuwzakken zijn van een zeer hoge kwaliteit, gegarandeerd door CairgoBag. Er zijn papieren en polywoven zakken in diverse maten en met verschillende vulsystemen. Er zijn 3 verschillende CairgoBag systemen, namelijk de FastFill, de QuickFill en het SuperFlow systeem, elk met zijn eigen toepassingen en voordelen. Hiervan is het SuperFlow systeem de nieuwste ontwikkeling. Voor al onze modellen en afmetingen kunt u kijken onder de rubriek 'Producten'.

Lees meer...

Handleidingen

Synpack - Stuwzakken voor ladingzekeringOnder de knop 'Downloads' vindt u de handleidingen van ons assortiment vulsystemen. Deze kunt u downloaden in zowel het Engels, Spaans, Duits, Frans of Nederlands.

Lees meer...